post

Beez selvässä johdossa

BEEZILLE EI LÖYDY PYSÄYTTÄJÄÄ

Beez nappasi täyden pistepotin kun se voitti ensin Carnivoresin 10-1 ja sen perään Tropicalsin 5-3. Beezin peli oli vakuuttavaa läpi illan ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. Joni-Seppo ”Spessu” Jalvanti latoi pöytään vakuuttavat 3+4 tehopisteet nousten pistepörssin kärkipaikalle. Myös Hukkasen Kallen maalikimara sai jatkoa 3 maalin muodossa. Koska nähdään Hukkaselta ensimmäinen syöttöpiste?

Muita tehomiehiä olivat Simon Kuusisto 3+0, Frans Haavisto 3+0, Veeti Ylioja 1+2, Kyle Powell 1+1, Miika Tuominen 1+0 ja Samu Saatsi 0+1.

Beez oli saanut illan kierrokselle Jenkkivahvistuksen kun vasta 13 vuotias Kyle Powell puki ampparipaidan päälle. Nuori mies kaivoi aloituksia hyvällä prosentilla ja oli vaarallinen hyökkäyspäässä iskien 1+1 tehot.

 

TROPICALS JÄTTI LIHANSYÖJÄT NOLLILLE

Tropicalsin peli-ilme oli aivan toiselta planeetalta verrattuna ensimmäiseen kierrokseen. Se pelasi läpi illan vahvaa lacrossea voittaen Carnivoresin 4-1. Beez oli kuitenkin Tropicalsille liian vaikea vastustaja ja tiukasta pelistä huolimatta se sai tyytyä 5-3 tappioon Ampiaisista. Pelin kulminaatiopiste nähtiin kun Laser-Laitinen avasi viimein pistetilin kyseenalaisella tavalla. Keskivertoa paremmasta itsevarmuudestaan tuttu peluri vapautti harhasyötöllään vastustajan alati vaarallisen snaipperin läpiajoon. Spessu Jalvanti vei Maalivahti Pajusen nakkikiskalle tutulla signature-muuvilla joka on nähty harjoituksissa satoja kertoja.

Joukkue sai paljon hyökkäysosaamista kaukaloon kun SM-sarjasta tutut Mika ”Mökki” Uotila ja Tuomas ”Tille” Tilkanen tekivät debyytin Bay City Leaguessa. Myös nuori lacrossepäälikkö Juho Aaltonen nähtiin kaukalossa. JuhaLeimumaisella peluutuksella pelkkää ylivoimaa pelannut Aaltonen iski kaksi tärkeää maalisyöttöä. Aaltosen lacrosseveljessarjan kolmas Tuomas ”Tupe” Aaltonen iski Beeziä vastaan komean maalin, kun läpiajon päätteeksi mies iski pallon ylämummoon parin harhautuksen päätteeksi. Tropicalsien illan tehomiehenä hääri itse vanha äijjä Pauli Nieminen 2+3 tehopisteillään.

Muita tehomiehiä olivat Tuomas Tilkanen 2+0, Mika Uotila 1+1, Alex Kiviniemi 1+0 ja maalivahti Juha Pajunen 0+1.

 

CARNIVORESILLA TUSKAINEN ILTA

Lihansyöjillä oli tuskainen ilta kun se hävisi molemmat ottelunsa. Tino ”Pepe” Pietikäinen oli eilen sivussa ja Niemisen Lassi oli ilman tutkapariaan. Joukkue onnistui maalinteossa illan aikana vain kaksi kertaa. Maaleista vastasi Jalmari ”Bemmi” Kauhanen ja Sika-Matti Paronen. Matti toi puolustuspelaamiseen tiettyä kovuutta, vaikkakin välillä läikkyi yli. Paronen napsi maalin lisäksi yhden syöttöpisteen ollen tehokkain Lihansyöjä. Joukkueen kapteeni Niemisen Lassi keräsi myös yhden syöttöpinnan.

Illan kyseenalaisin tilanne nähtiin kun Sika-Matti Paronen kolasi Beezin Veeti Yliojaa rumasti kypärän seutumille. Matti ei itse sulattanut minuutin jäähyä vaan piti takausta täysin puhtaana. Alla video mistä jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä.

Sarjataulukon, piste- ja jäähypörssin löydät ”TILASTOT”-sivulta.

Sika-Matti on kova luu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *